середу, 3 січня 2018 р.

Засідання №2 ММО вихователів-методистів 2017-2018 н.р.

03 січня 2018р. відбулося друге засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів ДНЗ за темою "Діяльнісний підхід в організації методичної роботи з педагогами"

Вихователі-методисти мали можливість обговорили питання врахування мотиваційного аспекту при організації методичної роботи в дошкільному закладі та поділитися власним досвідом.

Вихователь-методист ДНЗ№15 Ляшенко С.В. познайомила колег з теоретичними основами питання мотиваційного управління як складової ефективного функціонування ДНЗ, а запрошений практичний психолог ДНЗ№16 Цепецауер О.П. в доступній формі висвітлила психологічні аспекти впровадження діяльнісного підходу в методичній роботі.

З особливостями професійних та тематичних груп для педагогів в соціальних мережах, їх різноманітністю та особливостями познайомила колег вихователь-методист ДНЗ№5 Гришукова Т.А.

Вихователі-методисти визначили актуальність даного питання, активно обговорювали засоби поліпшення мотивації праці педагоічних працівників, систему роботи щодо мотивації і стимулювання до професійного розвитку, а також правила управління мотивацією.




Немає коментарів:

Дописати коментар