понеділок, 8 квітня 2019 р.

Засідання №4 ММО вихователів-методистів 2018-19 н.р.

     4 квітня 2019р. в Енергодарському науково-методичному центрі було організовано засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів, на якому підбито підсумки роботи ММО за 2018-2019 н.р.
  Вихователь-методист ДНЗ№4 Шелудько О.В. познайомила учасників методичного об’єднання із SWOT-аналізом - інструментом стратегічного планування методичної роботи.
  Учасники методоб’єднання звітували про виконання рекомендацій попередніх ММО, аналізували роботу між засіданнями, результати роботи закладів дошкільної освіти щодо реалізації завдань 3 етапу роботи над єдиною науково-методичною темою міста, обговорювали перспективи роботи ММО на наступний навчальний рік.
    Педагоги визначили ділову та творчу атмосферу під час роботи ММО впродовж року як продуктивну, комфортну, організовану на високому рівні.
      Керівник ММО Балагурова І.В. познайомила учасників методоб’єднання із аналізом роботи ММО в поточному навчальному році та проаналізувала матеріали анкети вихователів-методистів, зміст яких буде використано при плануванні роботи на наступний навчальний рік. Подякувала учасникам ММО за активну участь в підготовці до підсумкового засідання з широким використання гугл-документів та спільним редагуванням їх змісту.




Немає коментарів:

Дописати коментар