понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Засідання №2 ММО вихователів-методистів 2018-19 н.р.

19 жовтня 2018р. відбулося друге засідання міського методичного об’єднання вихователів-методистів ДНЗ за темою"Інтерактивні технології навчання дорослих"

Обговорення особливостей навчання дорослих та врахування цих особливостей на практиці було організовано у формі тренінгу, який провела керівник ММО, вихователь-методист ДНЗ№13 Балагурова І.В.
Вихователі-методисти познайомились із сутністю та вихідними положеннями андрагогіки, мали можливість обговорили принципи роботи з дорослими, визначити основні ролі тренера, активно відпрацювати навички ефективного спілкування з аудіторією під час проведення інтерактивних форм роботи з педагогами в ДНЗ та поділитися власним досвідом.

Вихователі-методисти активно обговорили такі ролі тренера, як фасилітатор, лідер, консультатнт, менеджер, наставник. Попрактикували навички активного слухання, невербального спілкування, уникнення поведінки, що ускладнює ефективне спілкування.

Усі слухачі визначили результативність даного засідання, зазначили, що планують використовувати у власній практиці методи та прийоми, які набули під час взаємодії з колегами.





Немає коментарів:

Дописати коментар