пʼятницю, 30 листопада 2018 р.

Психологічний тренінг для вихователів-методистів


30 листопада 2018р. в дошкільному закладі №13 практичними психологами Сахаровою Н.М. та Юрасовою Т.А. для вихователів-методистів міста було організовано тренінг за темою «Тьюторський супровід педагогів як важливий компонент навчання в умовах розвитку інформаційно-комунікаційних технологій». Цей захід став продовженням засідання методичного об’єднання щодо інтерактивних технологій навчання дорослих.
В ігровій невимушеній обстановці вихователі-методисти мали змогу відпрацювати навички тьюторської взаємодії з педагогами, обговорили завдання та функції педагога з тьюторською позицією та змогли проаналізувати якості щодо вміння бути проникливими, розуміти власний стан та стан оточуючих, а також визначили, наскільки мають гнучку позицію в реальному житті. Найбільший емоційний відгук в учасників викликали вправи «Почуй мене», «Моє місце в колективі», «Доріжка моїх намірів» та робота з МАК-технологіями.
За допомогою вправи «Мішень» тренери здійснили зворотній зв'язок з учасниками, які визначили високий рівень організації заходу, глибину та нестандартність його змісту, а також виразили свою вдячність та емоційну задоволеність від ділового спілкування.







Немає коментарів:

Дописати коментар