четвер, 26 листопада 2020 р.

ММО№2 вихователів-методистів у 2020-2021 н.р.

            В умовах обмеженого спілкування за причини карантиних заходів продовжують працювати педагогічні колективи дошкільних закладів міста Енергодар. Така ситуація ще раз підтвердила необхідність активного оволодіння педагогами прийомам та формам дистанційної роботи. Отже засідання ММО вихователів-методистів за темою "Дистанційна взаємодія учасників освітнього процесу: проблеми та шляхи вирішення", що проведено 20 листопада 2020р.- актуальне та затребуване.
             Вихователі-методисти обговорили особливості дистанційної освіти дошкільників: зміст поняття та особливості організації. Поділились власним досвідом щодо організації партнерської взаємодія з батьками вихованців у дистанційному форматі (Вовк Н.М., Руденко М.М., ДНЗ№10), інформальна освіта педагогів у період карантину (Шаповалова Л.В., ДНЗ№16), методичної роботи в дистанційному режимі (Закітня Г.О., ДНЗ№5). Значну увагу призначили веб-сервісам для надання методичної допомоги, а також знайомсту та спільному наповненню віртуальної методичної дошки на платформі Padlet за темою "Корисні посилання для організації освітньої роботи з дошкільниками". Наприкінці засідання обговорили пам’ятку щодо вимог до контенту, що розміщують педагоги в соціальних мережах.
            Само засідання було організовано за допомогою Google - cервісів Classroom, Google-форми та Meet. Вихователі-методисті визначили змістовність та високу результативність засідання, навіть за умови дистанційної взаємодії членів ММО.




Немає коментарів:

Дописати коментар