пʼятницю, 12 листопада 2021 р.

ММО №1 вихователів-методистів у 2021-2022н.р.

        Напередодні початку нового 2021-2022 навчального року відбулося перше засідання методичного об'єднання вихователів-методистів з метою обговорення пріоритетних напрямів роботи дошкільної ланки освіти. Учасниками ММО було проаналізовано матеріали серпневої конференції педагогічних працівників міста, нормативні документи щодо організації роботи дошкільних навчальних закладів у 2021-2022н.р., в тому числі лист МОН України від 10.08.2021 №1/9 -406 «Щодо окремих питань діяльності закладів дошкільної освіти у 2021/2022 навчальному році».
        Особливу увагу вихователі-методисти приділили обговоренню майбутніх орієнтирів розвитку дошкільної освіти відповідно до завдань оновленого Базового компоненту дошкільної освіти та проект Професійного стандарту "Вихователь закладу дошкільної освіти". Визначили, що значну увагу приділено створенню безбар’єрного простору та організації роботи з дітьми з особливими освітніми потребами, а також протидії та профілактиці булінгу в ДНЗ.
        Також вихователями-методистами обговорено зміст роботи методичного об’єднання у поточному навчальному році та мету, завдання і зміст роботи методичних служб ЗДО у світлі сучасних пріоритетів.

 




Немає коментарів:

Дописати коментар